Što su tablete brusnice?

Pilule brusnica posebno su formulirane prehrambene dodatke namijenjene za isporuku svih zdravstvenih prednosti povezanih s brusnicom. Tablete su široko dostupne u trgovinama zdrave hrane i mogu se koristiti za ublažavanje nekoliko zdravstvenih pritužbi. Budući da nude koncentrirani oblik brusnice, oni nude više nutritivne vrijednosti od većine komercijalnih sokova brusnica.

Jedna od prednosti tablete soka od brusnice je da su sjajan način da dobijete zdravstvene prednosti brusnica bez pijenja razrijeđenih sokova i sokovih mješavina. Ovisno o sastavu tablete brusnica, jedna tableta brusnice može imati nutritivnu vrijednost slično bilo kojem od sedam do deset čaša soka od brusnice. Zbog veće koncentracije hranjivih tvari, moguće je u relativno kratkom vremenu početi iskoristiti prednosti dodataka brusnica.

Prednosti tablete brusnica pokrivaju širok raspon oboljenja. Jedna od češćih primjena pilula je smanjiti bol koji je doživljavan s infekcijom mokraćnog mjehura. Svojstva spoja brusnice olakšavaju svaku upalu i mogu raditi s raznim lijekovima kako bi se tijelo izliječilo. Uzimanje dodataka na bazi brusnice s vremena na vrijeme može također pomoći u sprečavanju pojave infekcije mokraćnog mjehura.

Kapsule od brusnica također mogu pomoći kod oboljelih muških bolova. Dio razloga koji oni pomažu jest da kombinacija vitamina i hranjivih sastojaka sadrži u brusničkoj pomoći kako bi se obnovila ispravna ravnoteža PH i olakšala upalu koja uzrokuje stanje. Oni rade puno bolje nego pijenje komercijalno proizvedenih sokova, jer sadrže čisti sok od brusnice.

Općenito, tablete brusnica mogu pomoći u kontroli slobodnih radikala u tijelu. Antioksidativna svojstva pilula djelomično proizlaze iz raznovrsne mješavine hranjivih tvari koje se nalaze u soku. Vitamini A i C, zajedno s većinom vitamina B, prisutni su u najmanje tragovima. Važni minerali poput kalcija, fosfora i magnezija također se nalaze u tim dodatcima.

Postoje neki mogući problemi s dodatkom brusnica, uključujući nuspojave kao što su alergijske reakcije na brusnice ili reakciju izazvanu interakcijom tableta s lijekovima na recept. Prije početka bilo kakvog režima uporabom tableta brusnica, dobro je provjeriti kod zdravstvenog radnika i paziti da nema šanse nuspojave.